БИДЕТЕ КОНЦЕНТРИРАНИ СЕКОГАШ КОГА СТЕ ПОЗАДИ ВОЛАНОТ !

Бидете одморени и концентрирани кога тргнувате на патување.

Прочитај повеќе

ДАЛИ ТРЕБА ПРОМЕНА НА СЕКОЈА РЕГИСТАРСКА ТАБЛИЧКА ? ? ?

Соопштение до јавноста дали ќе треба да се променат веднаш сите регистарски таблички со новата ознака НМК?

Прочитај повеќе

Совети за ниските температури и сѐ што е вообичаено за зима

Се соочуваме со временски неприлики,со вообичаена но, проблематична снежна покривка, ниски температури и се што е вообичаено за зима. Колку сме ние спремни за вакви услови,е, тоа е сосема друго прашање. Но, ние сме во основа квалитетни возачи и бргу се прилагодуваме. А за таа цел, за што побезболно да ги поминеме ваквите услови на одвивање на соо

Прочитај повеќе