ДАЛИ ТРЕБА ПРОМЕНА НА СЕКОЈА РЕГИСТАРСКА ТАБЛИЧКА ? ? ?

Соопштение до јавноста дали ќе треба да се променат веднаш сите регистарски таблички со новата ознака НМК?

Прочитај повеќе