Пишете ни порака

Јавете ни се

Во станицата за технички преглед можете, во секое време да си ја проверите техничката исправност на вашето возило, се разбира, бесплатно.

Автошколата Ви стои на располагање во стекнување на возачка дозвола Б и М категорија за Вас и за Вашите деца.
+389 (0)47 454 327

Следете не на

Локација