Здружение на возачи Ресен: Техничката исправност на возилата – услов за безбедност

Мислам дека, како Здружение на возачи, заинтересирани за безбедноста и редот во сообраќајот во нашата општина, имаме и право а и должност да посочиме и укажеме на состојбата со условите за одвивање на нормален сообраќај.

Прочитај повеќе