Совети за ниските температури и сѐ што е вообичаено за зима

Се соочуваме со временски неприлики,со вообичаена но, проблематична снежна покривка, ниски температури и се што е вообичаено за зима. Колку сме ние спремни за вакви услови,е, тоа е сосема друго прашање. Но, ние сме во основа квалитетни возачи и бргу се прилагодуваме. А за таа цел, за што побезболно да ги поминеме ваквите услови на одвивање на соо

Прочитај повеќе